2011. augusztus 27., szombat

A szlogenhez hűen

"Viselj körmödhöz illő egyedi ékszereket!"

Ez a mondat indította el a Fantázia bizsu létrejöttét. Műkörmös oldalakon egyre több, szebbnél-szebb körmöket láttam és mellettük a műkörömhöz tökéletesen illő gyűrűket. Ez beindított a fantáziámat, és  arra motivált, hogy én is készítsek gyűrűket a Vendégeim körméhez. Amit aztán akkora sikernek örvendett, hogy már nem csak gyűrűket, és nem csak a Vendég körméhez készítettem az ékszereket.

Az első próbálkozásom. Saját körmömhöz készítettem az első gyűrű. Pillangó díszíti ezt az egyszerű kis porcelán gyűrűt. Mindenkinek nagyon tetszett.

 Talán pont ezért is lett a következő gyűrű is pont Pillangós. De már más formával. Ez egyik Vendégemnek annyira megtetszett, hogy levásárolta a kezemről, szó szerint! És itt jött az ötlet, hogy akkor ez el is adható önmagában is.
 Majd miután egyre több ékszer készült, főként egyik "fanatikussá" vált vendégem részére, megszületett a márkanév és a szlogen.
 Sorra készültek az ékszerek és körmök. Egyszerűbb változatban....


 ....és bonyolultabb, díszesebb változatban. Nem csak gyűrűvel, hanem más ékszerekkel, medállal és fülbevalóval teljes ékszerszettek készültek.


A teljes ékszer kollekciómat megnézhetitek a http://fantaziabizsu.5mp.eu oldalon, és az ékszerek teljes leírását pedig a http://www.facebook.com/Fantaziabizsu Facebookos oldal Képgalériájában.

Nincsenek megjegyzések: